RÓLUNK

Rólunk

Teljesítmény a d3tape sztori mögött

A d3tape története 2010-ben kezdődött Új-Zélandon. Kezdetben merev és kineziológiai tapaszok szerepeltek a kínálatában, de ez az innovatív, vagány márka folyamatosan reagált a sportolók, edzők, egyesületek és az egészségügyben dolgozó szakemberek igényeire, így mára több mint 30 féle terméket forgalmaz a cég.

Tudjuk, hogy a sportgyógyászati eszközök mekkora szerepet játszanak a sportolói teljesítmény növelésében, akárcsak a regeneráció során, valamint a sérüléseket követő rehabilitációs időszakban. A sportolókat támogató szakembereken és az általuk használt kiegészítőkön hatalmas a felelősség, amit a d3tape komolyan vesz.

A cég az alapítás óta eltelt időszakban összesen 6 kontinensen, a világ 50 országában vetette meg a lábát.

Hatékonyságuknak köszönhetően számos nemzeti válogatott használja.

Egyesületek és a gyógyközpontok megtalálják a számukra megfelelő csomagot, akár nagy tételben is. Mindezt egy helyen és kiváló minőségben, folyamatosan bővülő választék mellett.

Bemelegítő és regeneráló krémek

A bemelegítés alfa és az ómega. Ez az a lépés, ami felkészíti a sportoló testét az edzésre, ami elsőként mozgásba lendíti a szervezetet, ráadásul a teljesítményoptimalizálás és a sérülések megelőzése érdekében sem ajánlott kihagyni.

Sportkrémeink között találsz olyat, amelyek a bemelegítés során lesznek a segítségedre, mások pedig az aktivitás alatt fejtik ki a hatásukat. Az izmoknak nyújtott támogatással biztonságosabbá teszik az edzéseket és a versenyeket is, emellett hatékonyan stimulálják az izmokat a teljesítmény fokozására.

A krémek egy másik szegmense a rehabilitáció alatt fejtik ki a hatásukat, miután egy húzódás vagy túl erős izomláz hátráltatja a munkát. Krémeink segítenek a mielőbbi felépülésben, a túlerőltetés és a sérülések leküzdésében.

Kineziológiai tapaszok – kiegészítők

A kineziológiai tapaszok számos területen teszik eredményesebbé a sportolók mindennapjait.

Nemcsak javítják a sportteljesítményt és támogatják a regenerálódást, de fájdalomcsillapító hatásuk is közismert. Készülhetnek pamutból, de vízálló változatban is elérhetők, ami tovább bővíti a praktikus felhasználási lehetőségek sorát.

Gyógyító és regeneráló hatása miatt az izomgörcsök megelőzésében, az izomfáradtság legyőzésében, a keringési rendszer fokozásában is támogatja a szervezetet.

Masszázspisztoly

Az edzést követő levezetésként és a rehabilitáció során is a masszázspisztoly az egyik leghatékonyabb teljesítményfokozó sportkiegészítő amivel dolgozhatsz, hiszen minden izom- és ízületi csoport kezelhető vele.

Hatása leginkább az izomfájdalmak mérséklésében, a gyulladáscsökkentésben, az izomletapadások oldásában, a keringés fokozásában, valamint a regeneráció során elért eredményekben mutatkozik meg.

Sport tape, rigid tape, kohezív bandázs

Rugalmas vagy rugalmatlan?
Sportoláshoz? Rehabilitációhoz?

Kereszt- és hosszirányban téphető. Tehermentesíti a sérült ízületeket.

A d3 tape-ekkel nem kell kompromisszumot kötnöd.