R.I.C.E.D. Neoprén kompressziós rögzítőpánt

Sportsérülések azonnali ellátására és a későbbi fájdalmak kezelésére alkalmas csomag.
 
A csomag tartalma:
– 1 db újrafelhasználható gélpárna
– 2 db instant jégtasak
– 1 db hálós tartózsebbel ellátott rögzítőpánt  
 
Funkciója: 
– termoterápia: meleg- és hidegterápia
– fájdalmak gyors enyhítése
– praktikus felhasználás

7900 Ft (bruttó)

Leírás

A R.I.C.E.D olyan komplett csomag, ami azonnal bevethető a kisebb sérülések fájdalmainak csillapítására vagy a későbbi kezelésükre.

Tartalmaz egy neoprén kompressziós pántot, melynek egyik legnagyobb előnye a praktikussága. Azonnali megoldás a sportsérülésekre, a gyulladás csökkentésére, a görcsös fájdalom ellátására, hiszen se törölköző, se bandázs nem lesz szükséges a mellékelt gélpárna vagy instant jégtasak rögzítéséhez.

Az újrafelhasználható gélpárna attól függően, hogy használat előtt a fagyasztóban vagy felforralt vízben kap helyet, a hideg és/vagy melegterápia előnyeivel járul hozzá a sérülések következményeinek enyhítéséhez. Hatékonyan csökkenti a sérülés következtében kialakult duzzanatot, például a térd vagy a boka környékén, emellett a gyógyulási folyamatot is gyorsabbá teszi.

A csomagban tehát 1 db hideg- és meleg gélpárna, 2 db instant jégtasak, valamint egy hálós, tartózsebbel ellátott rögzítőpánt kapott helyet. Utóbbi a hálós kivitelezésnek köszönhetően segít elkerülni a jég által okozott fagyási sérüléseket, emellett a váll és a kar stabil rögzítésére is kiválóan alkalmas.

Felhasználás:

Gélpárna

Hidegterápia: 

Tegyük a párnát 2 órára a mélyhűtőbe, majd vegyük ki és várjunk 15 percet mielőtt a rögzítőpánt tartózsebébe helyezzük. A pánt segítségével kényelmesen rögzíthetjük a kezelni kívánt területre.

Alkalmanként maximum 20 percet tartson a kezelés. Két kezelés között minimum 1 óra szünetet hagyjunk.

Melegterápia:

1. Forraljunk fel egy edényben vizet, majd tegyük a gélpárnát 10 percre a forró vízbe. 10 perc elteltével vegyük ki a vízből, helyezzük a rögzítőpánt tartózsebébe majd rögzítsük a kezelni kívánt területre. 

2. Helyezzük a gélpárnát a mikrohullámú sütőbe. 15 másodpercenként ellenőrizzük, hogy elérte e kívánt hőmérsékletet, emiatt inkább az első alkalmazási formát ajánljuk.

Kiváló menstruációs fájdalmak enyhítésére is. Ebben az esetben egy száraz kötést ajánlunk a gélpárna köré. Alkalmanként maximum 20 percet tartson a kezelés. Naponta többször is megismételhetjük. 

Sérülést követő 48 órában ne alkalmazzuk. 

Instant jégtasak

A d3 Instant jégtasak gyors és költséghatékony módja a duzzanatok csökkentésének és a fájdalomcsillapításnak. Használat előtt nem kell előhűteni. Pár határozott mozdulattal törjük össze a tasak tartalmát és helyezzük a sérült területre.

2 órán keresztül tartja meg hűtő hatását. Alkalmanként maximum 20 percet tartson a kezelés. Két kezelés között minimum 1 óra szünetet hagyjunk.

Rögzítőpánt

A zsebbel ellátott neoprén kompressziós rögzítőpánttal elkerülhetjük a jég által okozott fagyási sérüléseket. / jégégés /

1,2 méter hosszú, ezáltal bármelyik testrészre könnyen felhelyezhető, emellett a váll és a kar stabil rögzítésére is kiválóan alkalmas.  

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„R.I.C.E.D. Neoprén kompressziós rögzítőpánt” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ezek is érdekelhetnek